Jump to content

Tatone

Administrator
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Time Online

  6h 44m 44s

Everything posted by Tatone

 1. Tatone

  Aici asteptam propunerile voastre in materie de harti pentru serverul nostru.
 2. Tatone

  Sa rezolvat.Daca mai apar probleme PM.
 3. Tatone

  OK.Se rezolva!
 4. Tatone

  Acceptat.Pm cu nick si pass
 5. Tatone

  miG

  Ai gresit sectiunea ,trebuie la Servere Counter Strike 1.6 ==> Cs.RealPlay.Ro si trebuie sa pui si pozele altfel ai ban in continuare.Daca nu ai pozele inseamna ca ai un script/cfg care blocheaza amx_ss care este interzisa pe servere sau esti din cauza Counter Strike-ului daca nu ai steam ceea ce este deasemnea interzis. Pc ul nu conteaza cat de vechi este,counterul a aparut in anul 2000 deci nu cred ca ai pc ul din 1990.
 6. Tatone

  Acceptat.Pm cu nick si pass.
 7. Tatone

  Bine ai venit.
 8. Tatone

  Bine ai venit !!!
 9. Tatone

  Acceptat! Pm cu nick si pass!!!
 10. Tatone

  Edit : A fost banat dinou.Joaca cu wall.
 11. Tatone

  Dami PM cu nick si pass.
 12. Tatone

  MODEL CERERE UNBAN : Nick : IP : SteamID : Data : Adminul care te-a banat : Motiv : Dovadă :
 13. Tatone

  MODEL CERERE ADMIN Nick : Vărstă : SteamID : Link gametracker cu nick-ul vostru :
 14. Tatone

  UPDATE facut la lista cu mapele care merg.
 15. Tatone

  Bine ai venit!!!
 16. Tatone

  Bine ai venit !!!!
 17. Avand in vedere ca serverul este nou iar playeri pe care ii avem pe server majoritatea sunt din boost-uri vreau ca admini sa fie nu activi ci foarte activi.In ce consta aceasta activitatea,in ajutarea playerilor sa se acomodeze pe server prin mesaje in care anuntati forumul serverului,anuntati cum pot lua admine cei care joaca de mult,verificare imediat a playerilor care sunt anuntati prin u@,comunicati prin chat,radeti,glumiti cu ceilalti playeri ,chiar daca sunteti admini nu inseamna ca sunteti mai presus de playeri normali. Votarea hartilor.De multe ori cand am intrat pe server am gasit harti care nu aveau ce cauta la vot avand in vede ora la care se juca si numarul playerilor de pe server.Din nou revin si va spun serverul este boostat de aceea avem playeri,nu trebuie sa exageram cu harti care nu multa lume le cunoaste,trebuie sa ne axam pe hartile de baza normale pe care toata lumea le stie.Hartile de AWP sunt ok dar nu pentru serverul nostru,ati vazut clar ca ies playeri,nu mai insistati pe hartile de only AWP.(Avem lista cu toate hartile care sunt pe server la ora actuala pe forum,va rog sa va uitati sa o folositi in viitoare voturi de mape) Ultimul admin care iese de pe server la o ora tarzie schimba timelimit-ul in 0 (daca are acces) si schimba si harta respectiv in fy_snow/de_dust2x2 daca sunt sub 15 playeri si de_dust2 daca sunt peste 16 in de_dust2. Activitea pe forum din partea adminilor.Au fost admini cu cerere de unban/reclamatie care nu aveau habar de ea pentru ca nu au activatate pe forum. Activitate pe TeamSpeak (Ts.RealPlay.Ro).Admini serverului cand sunt on pe server trebuie sa fie si pe teamspeak,nu va obliga nimeni sa vorbiti la microfon,simpla prezenta pe canal ne ajuta reciproc pe voi si pe noi ,voi ca aveti activitate,noi la popularea serverlui.Iar pe teamspeak este mai usor de rezolvat o problema aparuta pe server,inclusiv pentru playeri care sunt verificati de admini puteti sa le spune sa intre pe teamspeak pentru a preda pozele sau altceva iar prin chestia asta am mai adus un player in plus. Va rog sa aveti in vedere cele prezentate mai sus,Sunt chesti minime pentru dezvoltarea comunitati intregi nu numai a serverlui.
 18. Tatone

  dar pana cand
 19. Tatone

  Am vazut ca a intrat pe server Ragaz,deci are banul scos.Daca mai apar ceva probleme ne poti da PM.
 20. Tatone

  Am rezolvat eu.
 21. Tatone

  Ai gresit sectiunea.Pentru admin pe server trebuie sa te duci la "Counter Strike 1.6 - Servere Oficiale iar acolo pe subcategoria Cs.RealPlay.Ro"
×
×
 • Create New...