Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. bufu

  nu vad zona dedicata acestui server.
 3. -=shark=-

  Buna ziua.S-a deschis un nou server cs1.6 in aceasta comunitate....suntem in cauatare de participanti pentru a le oferi admine si a dezvolta acest server.Adminele se ofera gratis!!!! Multumesc si va astept pe server !
 4. Last week
 5. Taj

  Mersi Ever, nu trebuia sa te complici. Mossul este doar o persoana cu probleme mintale. Nu inteleg cum poate cineva ca el sa primeasca admin cand nu are nici o treaba cu jocul nici cu forumul . De aici se si vede lipsa de jucatori pe servarul asta, in plus se pare ca pe Dej nu il intereseaza . Salut si numai bine .
 6. habib

  .

   

  1. bufu
  2. habib

   habib

   Am trimis lui Santinel dar n-am primit nici un raspun ai idee de ce ?

   Daca nu mai insist si nu ma mai milogesc.

  3. bufu

   bufu

   nu stiu.

   va raspunde el cand poate

 7. bufu

  Tu nu poti sa ii trimiti PM cu user si parola ? Daca nu te descurci , cum vrei moderator ?
 8. habib

  Salutare SanTinel Mi-ai trimis userul si parola? Multumesc anticipat
 9. Earlier
 10. habib

  mariovideo@yahoo.com
 11. habib

  Salutare SanTinel Iti las adresa de mail si pui ce user si parola vrei. Multumesc mult de tot pentru accept si amabilitate
 12. SanTineL

  sal dami pm cu user si pass sau steamid
 13. habib

  Nickname: A R K A NNume Real: AdiVarsta: 21Contact (Steam/Skype/Facebook,etc): discord,fbExperienta pe forumuri?: da De ce doresti Moderator?supraveghere Ce categorie doresti sa moderezi?: gamingCat timp poti acorda formului zilnic?: 6 ore-dupa 17.30Ce imbunatatiri poti aduce forumului?: Sa aducem cat mai multi jucatoriCum ai aflat de aceasta comunitate?: internet
 14. habib

  Da.Moderator
 15. bufu

  Vrei admin sau moderator ? Daca vrei admin , te rog sa faci cererea in zona dedicata server-ului pe care vrei admin. Daca vrei moderator , nu raspunzi cu DA la intreabarea de ce vrei moderator? 😪
 16. habib

  Nickname: A R K A NNume Real: AdiVarsta: 21Contact (Steam/Skype/Facebook,etc): discord,fbExperienta pe forumuri?: da De ce doresti Moderator?:daCe categorie doresti sa moderezi?: gamingCat timp poti acorda formului zilnic?: 6 ore-dupa 17.30Ce imbunatatiri poti aduce forumului?: Sa aducem cat mai multi jucatoriCum ai aflat de aceasta comunitate?: internet
 17. bufu

  Dejj , te rog sa rezolvi acesta situatie.
 18. compact

  Daca nu va intereseaza inteleg. Multumesc oricum de timpul acordat , scuzati deranjul.
 19. bufu

  SERIOS ?
 20. Teza

  Acceptat sa Moderator bune ai venit pe staff 💖 T/C
 21. Nickname: robilaNume Real: abdoVarsta: 20Contact (Steam/Skype/Facebook,etc): discord,fbExperienta pe forumuri?: da De ce doresti Moderator?:daCe categorie doresti sa moderezi?: gamingCat timp poti acorda formului zilnic?: 8 oreCe imbunatatiri poti aduce forumului?: invita my freindsCum ai aflat de aceasta comunitate?: gametracker!
 22. compact

  Nick : RO-MIXERS EVERLAST IP : dinamic SteamID : STEAM_0:0:139088727 Data : 9.07.2020 Adminul care te-a banat : MOSSUL Motiv : "nesimtit" Dovadă : Ban Information Name: RO-MIXERS EVERLAST SteamID: STEAM_0:0:139088727 Reason: nesimtit Unban Time: Permanent Ban Admin Name: [OLDBOY]MOSSUL Admin SteamID: STEAM_0:0:190026025 If you think you were banned unfairly, report this information to our website: www.realplay.ro i-am sugerat ca i-a dat ban lu' Taj aiurea si am primit ban pentru ca "atata pot".
 23. Dej

  Salut. Am sa vb cu Mosu sa vad motivul pentru care ai fost banat.
 24. Taj

  Salut. Multumesc pentru raspuns, nu ma deranjeaza deloc. Doream sa joc acolo pentru ca pe multi ii cunosc, dar se pare ca Mossul este prea frustrat sa inteleaga ca nu toti avem 50 de ani si ne lovim de pereti in timp ce jucam cs. El vorbeste in numele tuturor cand nimeni nu are nimic cu mine, decat el. Multumesc totusi de interes.
 25. SanTineL

  Sal man imi pare rau sa aud cele intmplate dar din pacate eu nu am nici o putere sa te ajut in privinta banului chiar daca sunt administrator la forum, doar daca vrei poti juca pe celalat server din comunitate cs.realplay.ro Daca deranjeaza postul meu nu il lua in considerare.
 26. Taj

  MODEL CERERE UNBAN : Nick : Taj IP : SteamID : STEAM_0:0:18974695 Data : 26.06.2020 Adminul care te-a banat : [OLDBOY]MOSSU - STEAM_0:0:190026025 Motiv : incompatibilitate Dovadă : https://www102.zippyshare.com/v/8koddMvn/file.html Se pare ca Mossul este frustrat de cand era servarul miez si el inca crede ca joc cu coduri desi nimeni nu a dovenit cu nimic niciodata. Am dat 100 de poze, de scan-uri si nimeni nu a dovedit nimic si acum imi spune ca nu sunt bine venit. Vreau si eu sa stiu pentru ce nu sunt bine venit sa joc .
 27. The # Noise

  Acceptat T/C
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...