Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. = Salut în acest topic vor fi prezentati noii membri din Staff ! = ----------------------------- Grad : Nume : Anii : Experienta : Contact : ----------------------------- Manager: @ PwFLY
 3. Last week
 4. 1) Comenzile intre Admini sau pe voi insiva sunt strict interzise si se sanctioneaza cu REMOVE. 2)Admin are responsabilitatea de a supraveghea buna functionare a serverului si urmarirea jucatorilor suspectati de COD. 3) Admii au responsabilitatea de a raspunde cu Pro/Contra +informatii la sectiunea Cerere Acces. 4) Admin este obligat sa detina acelasi nume atat pe server cat si pe forum pentru a se evita unele confuzii. 5)VoteMap se executa in ultimele 5 minute nu inainte de a va consulta cu Adminii prezenti pe server. 6) Gradele Admin/Moderator/Administrator/Angel//Semi-Good/Good/Owner au obligatia sa detina BanList la sectiunra respectiva. La o eventuala cerere UnBan/Reclamatie adresata dvs aveti la dispozitie 24h sa postati dovada care consta in SS/DEMO altfel se sanctioneaza cu DEGRADARE/REMOVE. 7)UnBan se acorda de catre DETINATOR altfel se sanctioneaza cu DEGRADARE/REMOVE. 8. Modificarea setarilor server(cvar)neautorizate este strict interzisa si se sanctioneaza cu REMOVE. 9) Admin care foloseste COD se sanctioneaza cu REMOVE + BAN PERMANENT. 10) Cererea de wargodtest OBLIGATORIE o poate cere doar Detinatori si Owneri. De la Owner in jos se poate cere, insa daca suspectul refuza acesta nu va fi sanctionat. 11) Admini care nu isi fac ban-list pe forum dupa prima conectare pe server ca si admin primesc remove! Adminii sunt imaginea serverului. Fiti model pentru Jucatori. Respectati Jucatorii, Adminii si dati dovada de bun simt.
 5. 1) Limbajul necorespunzator pe server se sanctioneaza cu GAG/BAN/BAN PERMANENT . [ 3-10 minute / 120 minute / 0 minute ] 2) Reclamele facute pe server se sanctioneaza cu BAN PERMANENT . 3) Folosirea oricarui tip de COD se sanctioneaza cu BAN PERMANENT . 4) Numele trebuie sa contina minim 3 caractere si maxim 16 caractere . 5) Urcatul pe textura hartilor se sanctioneaza cu SLAY/KICK . 6) Atunci cand un Admin executa comanda amx_ss , aveti responsabilitatea de a incarca pozele pe un site si sa le atasati in consola prin comanda say_team @link . 7) La sectiunea Reclamatii Jucator / Admin se rezolva toate evenimentele neplacute intampinate pe server.
 6. together we are stronger

 7. Nick : Grad : Perioada: Motiv : Faceti un topic nou cu titlul: "[Absenta/Retragere] Nume", daca va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luata in considerare si va fi inchisa! Formatul datei de absenta va fi sub forma zz/ll/aaaa - zz/ll/aaaa ( 03/01/2021-04/01/2021)! Daca perioada este mai mare de 30 de zile puteti face cerere retragere , cu gradul in pastrare . Odata acceptata cererea de retragere nu mai este cale de intoarcere la gradul avut se ia de la zero.
 8. Numele playerului reclamat: Data/Ora/Harta: Motiv reclamatie: Dovezi (fara dovezi reclamatie nu este luata in considerare): Daca ati fost banat pe nedrept deschideti o cerere de UnBan nici decum o reclamatie, aceasta va fi inchisa automat.
 9. Numele tau: Numele adminului reclamat: Data/Ora/Harta: Motiv reclamatie: Dovezi (fara dovezi reclamatie nu este luata in considerare): Daca ati fost banat pe nedrept deschideti o cerere de UnBan nici decum o reclamatie, aceasta va fi inchisa automat.
 10. * Aspecte importante în vederea obtinerii unui grad ca admin: Citirea și respectarea regulamentului sunt OBLIGATORII. Căutăm un staff activ si prietenos, cu vârsta minimă de 16 ani. Cererile care nu respectă condițiile vor fi închise în mod automat. Prezenta pe teamspeak3 este obligatorie. Model cerere: Nick: Steam ID: Varsta: Experienta admin (timp): Admin de noapte/zi : De ce consideri ca meriti admini?:
 11. *Pentru a face dovadă banului primit se postează informațiile apărute în consolă în momentul reconectarii la server. *Cei ce pot posta în cererea de unban sunt doar adminii și reclamantul. * Alte posturi oferite de membri care nu fac parte din echipa administrativă a serverului nu vor fi luate în considerare și vor fi șterse definitiv. *Cererile care nu respectă modelul impus vor fi închise în mod automat. Model cerere: Nick : IP : SteamID: Data si ora : Nick-ul adminului de la care ai primit ban : Dovada (print consola): Informatii suplimentare :
 12. Model Ban-List ! Titlul trebuie sa fie: - Ban-List NickName Admin ! Model Ban-List Admini: Nick: SteamID: Ip: Motiv: Dovada:
 13. Concurs Top15 ☀️Locul 1: Vip 1 luna +1 skin la alegere ☀️Locul 2: Vip 2 saptamani 10 Cases 10 Keys ☀️Locul 3: 5000$ 15 Cases 15 Keys Reguli: ⛔Vipi nu pot participa , daca un Player ce detine VIP este pe locul 1 se incepe de pe locul 2 si tot asa. ⛔Daca un player va fi prins cu hack se va anula locul si va primi ban indiferent daca se afla dupa primearea premiului. ⛔Anuntarea castigatorului se va face doar pe discord , necisita un reply de asemenea pentru revendicarea premiului. Discord : https://discord.gg/epcaSpGMDd
 14. MODEL: Nume: Nickname: Varsta: Y!M: SteamID: Jocuri preferate: Arme preferate: Rezolutie in joc: Config: MousePad: Tastatura: Mouse: Casti: Harta preferata: Vechime in Cs: Localitatea: Ceva despre tine: Poza(mai ales fetele):
 15. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// BETA /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 16. Salutare va rog frumos daca doriti si va place comunitatea noastra cat si servarul nostru puteti sa votati servarul zilnic ! /////////////////////////////////////// [ APASA AICI ] ////////////////////////////////////// Va rog sa confirmati printr-un reply cu textul VOTAT .
 17. Absențe & Retrageri Nick : Grad : Perioada: Motiv :
 18. Nume: Denumire propunere: Detalii (poze daca e nevoie & propunerea propriu-zisa): Beneficii/Dezavantaje:
 19. In acest topic vor fi postate toate Concursurile acestui server. /////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////
 20. In acest topic vor fi postate toate Informatile acestui server. ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 21. In acest topic vor fi postate toate modificarile administrative ce privesc adminii acestui server. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 22. Nick Player: SteamID: Motiv: Dovada: Toti admini au obligatia sa posteze banurile permanente date .
 23. MODEL CERERE! - Nick : - Nick-ul jucatorului de verificat : - Ip : - Steam-id : - Data & ora : -Motivul : - Dovada (print) :
 24. MODEL CERERE! - Nick : - Nick-ul admininului acuzat : - Ip : - Steam-id : - Motivul reclamatiei : - Data & ora : - Dovada (print) :
 25. MODEL CERERE! Nick : Ip : SteamID (numeric) : Adminul care te-a banat : Data/ora aproximata : Dovada : Motivul banului : WarGods (daca e nevoie) :
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...